Salonreglement

Jammer genoeg hebben we de laatste tijd meer en meer te maken met het niet nakomen van gemaakte afspraken, daarom, neem even de tijd om onze algemene voorwaarden te lezen, deze zijn van toepassing op al onze klanten en bindend vanaf het ogenblik dat jullie afspraken maken bij ons.

Gemaakte afspraken kunnen geannuleerd worden tot 48 uur op voorhand, we zijn bereikbaar via mail (info@lookstolike.be), telefonisch (0468/473338), via Facebook alsook online gemaakte afspraken kunnen zelf geannuleerd worden via de bevestigingsmail van Optios.

Indien afspraken niet tijdig geannuleerd worden of niet worden nagekomen zal deze afspraak worden aangerekend. Na betaling van de door jullie gemaakte afspraken kunnen er weer nieuwe afspraken gemaakt worden.
Bij laattijdig toekomen zullen we de behandeling aanpassen om onze tijd voor andere klanten te blijven garanderen. Toch zal de oorspronkelijk geboekte behandeling worden aangerekend.

Wij specialiseren ons graag, niets is ons teveel, daarom is het noodzakelijk dat we weten wat jullie willen. Dus indien er speciale wensen zijn, zoals de alom gevraagd Pinterest kapsels en intense voor en na behandelingen, graag een voor en "wensfoto" via mail of een bezoekje vooraf aan ons salon, zodat we de juiste tijd kunnen inschatten en we in onze agenda met de juiste behandeltijd rekening kunnen houden. Indien jullie boeken voor een fout ingeschatte behandeling dienen we deze aan te passen en een andere afspraak te maken met voldoende tijd voor de juiste behandeling.

De duur van jullie salonbezoek op voorhand exact bepalen is niet mogelijk, ook sneller werken en toch hetzelfde resultaat bekomen is geen optie. Vraag daarom op voorhand bij benadering de duur van jullie bezoek of hou rekening in je persoonlijke planning dat jullie bij ons een afspraak hebben.

Inwerktijden worden in ons salon gerespecteerd, dit is heel belangrijk om het, door klanten gewenste, juiste resultaat te bekomen. We zijn dan ook meestal met meerdere klanten en personeelsleden aanwezig in ons salon, het kan dus zeker voorkomen dat we al eens op elkaar moeten wachten. Indien je toch liever een privébehandeling wil om je eigen tijd te vrijwaren kan dit ook, graag een mail via info@lookstolike.be en we geven je graag een prijsofferte en afspraak op maat.

We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te behandelen en in de watten te leggen, wij zijn mensen die persoonlijke diensten aanbieden, gelieve hiermee rekening te houden.
Onrespectvol gedrag word in ons salon daarom ook niet getolereerd, wel staan we open om al jullie opmerkingen te ontvangen en samen te kijken naar verandering of oplossingen.

Alvast bedankt voor jullie begrip en de manier waarop wij ons werk doen.

Met creatieve, positieve groeten!

Team Looks to like